TIETOA F.E.N:stä

Fullhouse tuottaa viihdettä kaikkiin viestintävälineisiin. Fullhouse tekee yhteistyötä televisiokanavien, matkapuhelinvalmistajien, verkko-operaattoreiden, teattereiden ja tapahtumanjärjestäjien kanssa tuottaen viihdettä kaikille ja kaikenikäisille.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa ovat mm. Yleisradio, TeliaSonera, Akun Tehdas, Tampereen Työväen Teatteri, Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri ja Verkatehdas.

Yhteistyökumppaneita meillä on Ruotsissa, Norjassa, Englannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa, Belgiassa, Kreikassa, Sveitsissä, USA:ssa ja Saksassa.

Tapahtumia, tv-sarjoja ja mobiiliviihdettä Fullhouse tuottaa Pohjoismaiden suurimmat stand up -festivaalit Tomaatteja! Tomaatteja! jotka järjestetään vuosittain toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna.

Fullhousen tuotti mm 12-osaisen Act!One -sarja YLE/TV2:lle. Sarjassa on 12 jaksoa, sekä ”näin tehtiin” -dokumentti vuoden 2006 sketsijakson kuvauksista. Sarja on saatvilla myös DVD:llä.

Sarjassa nähdään sekä sketsiviihdettä, että Tomaatteja! Tomaatteja! - festivaaleilla nauhoitettua stand up -komiikkaa.

Fullhousen tuottama 24-osainen komediasarja Tonttuopisto esitettiin ensimmäisen kerran Soneran mobiilitelevisiossa joulukuussa 2006. Sarja oli Soneran mobiilitelevisiossa kuukauden katsotuin ohjelma. Tonttuopiston englanninkielinen versio on nimeltään Elf Academy. Muita levityksessä olevia mobiilisarjoja ovat mm Good News, Why we say it.
 

 

 

 
 
finflagengflagFullhouse Entertainment Network tel. +358 - 3 - 3670 550